午夜福利视频合成集200集 免费在线完整视频 午夜福利视频合成集200集 免费在线完整视频 ,姬岛瑠梨香迪厅番号 在线观看 姬岛瑠梨香迪厅番号 在线观看

发布日期:2021年11月30日
午夜福利视频合成集200集 免费在线完整视频 午夜福利视频合成集200集 免费在线完整视频 ,姬岛瑠梨香迪厅番号 在线观看 姬岛瑠梨香迪厅番号 在线观看
+31 (0)10 – 522 65 36 info@seaco.eu
Selecteer een pagina
午夜福利视频合成集200集 免费在线完整视频 午夜福利视频合成集200集 免费在线完整视频 ,姬岛瑠梨香迪厅番号 在线观看 姬岛瑠梨香迪厅番号 在线观看
Verantwoord zaken doen
Home 9 Over ons 9 午夜福利视频合成集200集 免费在线完整视频 午夜福利视频合成集200集 免费在线完整视频 ,姬岛瑠梨香迪厅番号 在线观看 姬岛瑠梨香迪厅番号 在线观看 Verantwoord zaken doen

MVO is voor Seaco group ook sociaal ondernemen. Dit doen we op diverse manieren. Medewerkers kunnen rekenen op een sociale manier van managen. Daarnaast wil Seaco group bij het in dienst nemen van nieuwe medewerkers juist kijken naar kandidaten met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Het zorgt in eerste instantie voor extra begeleiding, maar geeft uiteindelijk meer commitment en cohesie in het bedrijf. Zaken doen voor Seaco group betekent dus ook het geven van kansen aan mensen.

Door zo efficiënt mogelijk te produceren, optimaal ons magazijn te gebruiken (shuttle systeem) en te handelen (bijv. één maal per dag een transport), proberen wij bewust met onze energie om te gaan.

Tot slot ondersteunt Seaco group graag goede initiatieven van bedrijven die lokale projecten ondersteunen en ook zelf helpen deze uit te voeren. Denk dan aan het ondersteunen van de lokale sportverenigingen, om kinderen de mogelijkheid te geven samen te spelen en te sporten.

Maar ook Internationaal wil Seaco group een bijdrage leveren door projecten te ondersteunen, waarbij koffieboeren met hun gezinnen betere voorzieningen, onderwijs en oogsten kunnen creëren en samen met gelijkgestemde ondernemers, toezien op het effectief behalen van resultaten voor deze mensen.